3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης, Πέμπτη 27/6/2024

Πρόσκληση

Δια της παρούσης σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης των Προγραμμάτων Ταμείων Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (ΕπΠα ΤΑΜΕΥ) της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και συγκεκριμένα του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ/AMIF), του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (TEA/ISF) και του Μέσου Χρηματοδοτικής Στήριξης για τη Διαχείριση των Συνόρων και την Πολιτική Θεωρήσεων ως μέρος του Ταμείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Συνόρων (ΜΔΣΘ/BMVI), η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αρ. 457538/02.11.2023 Απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου (B’ 6295), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η 3η Συνεδρίαση της ΕπΠα ΤΑΜΕΥ

θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27.06.2024

στο ξενοδοχείο «Hyatt Grand Athens» στην αίθουσα «Caryatids».

Η ώρα προσέλευσης/ελέγχου συνδεσιμότητας έχει ορισθεί στις 08:30 και η ώρα έναρξης στις 09:30.

Η προτεινόμενη Ημερήσια Διάταξη της Συνεδρίασης θα σταλεί. Το υλικό του φακέλου της 3ης Συνεδρίασης θα κοινοποιηθεί στους ορισμένους εκπροσώπους των Μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Δίαυλος. Σημειώνεται ότι κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής θα διατίθεται και υλικό σε έντυπη μορφή.

Εναλλακτικά, τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης δύνανται να συμμετέχουν στις εργασίες της 3ης Συνεδρίασης διαδικτυακά, με χρήση της σύνδεσης που θα κοινοποιηθεί στους εκπροσώπους τους.

Παρακαλούμε όπως η σχετική ενημέρωση περί συμμετοχής του/των εκπροσώπου/ων εκάστοτε φορέα με φυσική παρουσία ή μέσω τηλεδιάσκεψης αποσταλεί ηλεκτρονικά στην Γραμματεία της Ε.Υ.ΣΥ.Δ.-Μ.Ε.Υ. (ma@migration.gov.gr), το αργότερο έως την Πέμπτη 20.06.2024 πέρας εργασιών.

Ο Πρόεδρος της EπΠα

ΤΑΜΕΥ ΠΠ 2021-2027

Πάτροκλος Γεωργιάδης

Γενικός Γραμματέας

Μεταναστευτικής Πολιτικής

 

Πρόσκληση: Πρόσκληση 3η ΕπΠα

Οδηγίες σύνδεσης

"Η εκδήλωση  της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης ΤΑΜΕΥ 2021- 2027 θα μεταδοθεί  ζωντανά στην διεύθυνση https://tamey.gov.gr/mc2021-2027/meetings/3/live.

Για τα μέλη της ΕΠΠΑ που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εργασίες της Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης αποστέλλεται ο κάτωθι σύνδεσμος τηλεδιάσκεψης και οδηγίες συμμετοχής:

ZOOM LINK ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/88360831914 

Meeting ID: 883 6083 1914

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Οι συμμετέχοντες που θα συνδεθούν απομακρυσμένα, θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής γλώσσας. 
Από τη γραμμή εργαλείων στο zoom, εμφανίζεται ένα εικονίδιο με την υδρόγειο σφαίρα. Πατώντας το, όπως θα δείτε και στην επισυναπτόμενη εικόνα, θα μπορούν να επιλέξουν τη γλώσσα που επιθυμούν να ακούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι συμμετέχοντες μέσω zoom,  με δικαίωμα ψήφου, θα μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, επιλέγοντας Υπέρ ή Κατά από τα αντίστοιχα πεδία, για τα θέματα ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, ΤΑΜΕ, ΜΔΣΘ, ΤΕΑ"

Ημερήσια διάταξη

Συμμετέχοντες στη συνεδρίαση
Βίντεο Συνεδρίασης
Πρακτικά Συνεδρίασης - Ελληνικά
Πρακτικά Συνεδρίασης - Αγγλική μετάφραση
Παρουσίασες ομιλητών
Απόφαση Επιτροπής Παρακολούθησης